Mi az a sómaszk?

Egy szabadalmaztatás alatt álló magyar találmány, ami két fő részből áll : a külső maszkból és a belső, cserélhető filterből.

A külső maszk bőrbarát, kényelmes, rugalmas anyagból készült, több színben kapható. Az orrnyeregnél lévő szűkítő elemmel mindenki a saját orrára/arcára igazíthatja a maszkot, érdemes erre kis időt szánni a maszk első felhelyezésekor.

A maszkhoz  2  szétcsavarható  szeleppel  rögzíthető  a  belső  filter.  A két  szelepben  egy-egy vékony membrán található, amely csak kilégzéskor lép működésbe,  belégzéskor lezár, így biztosan a sófilteren keresztül  áramlik  be  a  levegő  a  tüdőbe.  A  filter  két külső rétege kiszűri a levegőben lévő esetleges szennyeződéseket,  a  köztük  található  speciális  sós  réteg  pedig  a  nagy  felületnek köszönhetően hatékonyan juttat sót a levegőbe, ami belégzéskor a légutakba jutva fejti ki jótékony hatását.

A filtert kézzel készítjük, gondosan ügyelve a minőségre!

Használja a szabadban, az otthonában, vagy akár a munkahelyén, miközben zavartalanul folytathatja a megszokott tevékenységét.  Tanulhat, olvashat, sportolhat, pihenhet, vagy beszélgethet, telefonálhat is, a maszk nem fogja semmiben sem akadályozni.

                                              

 

1 db filter javasolt használati ideje 3 hónap, két használat között pedig ajánlott a maszkot a filterrel együtt a  vásárláskor kapott visszazárható  tasakban  tárolni.  

A filter  külön  is  megvásárolható,  keresse a webáruházunkban!

 

A csomag 1 db maszkot és 1 db sófiltert tartalmaz, a maszk minden méretre alkalmas 45 cm és 57 cm közötti fejkörfogat esetén. Lásd a méreteket tartalmazó képet a galériában.

Méret: kb. 15 cm X 30 cm