Rólunk

Köszöntjük a Salimask oldalán!

 

Örömmel és büszkén mutatjuk be Önnek saját fejlesztésű, szabadalmaztatás alatt álló termékünket, a sómaszkot.
A termék fejleszéséhez nagymértékben hozzájárult, hogy saját, személyes tapasztalatainkból építkezhettünk, mivel sok asztmás, allergiás és egyéb légúti betegséggel küzdő családtagunk, ismerősünk, barátunk van, akik a gyógy-szeres kezelés helyett vagy mellett, nyitottak a természetes gyógymódokra.
A sóterápia közismerten pozitív hatással van a fenti problémák esetén, azonban a jelenleg piacon lévő kezelési mó-dok alkalmazása így vagy úgy, de mind egyfajta kötöttséggel járnak.
  • az elektromos eszközök helyhez kötöttek, még ha megvásárolják és otthon használják is
  • a sószobába el kell menni, időpontot foglalni, sokan nem szeretik, hogy a bőrük, hajuk, ruhájuk is sós lesz
  • a szájon át használható kézi eszközök kizárólagosan szájon keresztüli belégzésre kényszerítenek, és még az egyik kezet is lefoglalják
Fentiek figyelembevételével kezdtünk el azon gondolkozni, milyen praktikus lenne egy olyan megoldás, ami ezeket az akadályokat kiküszöböli és mégis megmaradna a sóterápia alkalmazhatósága. Nos, így született meg a maszk ötlete.
A filtereket egyedileg, KÉZZEL készítjük, gondosan ügyelve a legjobb minőségre.
Hiszünk abban, hogy vásárlóink, akik megtisztelnek minket a bizalmukkallegjobb minőségű termékeket érdemlik meg. Fontosnak tartjuk, hogy ehhez kérdés-kérés esetén támogató, szakértő vevőszolgálattal járuljunk még hozzá.
Csapatunk maximálisan elkötelezett a MINŐSÉG iránt, számunkra legfontosabb, hogy vásárlóink elégedetten használják a tőlünk rendelt termékeket.
Adatait a szabályoknak megfelelően kezeljük, részletes tájékoztatónkat megtalálja WEBÁRUHÁZUNKBAN.